728x90 header
Chickens Secondary Header
prettylink

Cate ceva despre Blog Nasul

Article by Nasul

Blog Nasul, adica blogul de la adresa http://www.nasul.net este un blog general cu subiecte despre orasele Arad, Lipova, despre oameni politici, despre telefoane, laptopuri si advertoriale.

Pe site (sau blog) scriu si recenzii (review-uri) despre produse la moda cum ar fi ultmele aparitii in materie de telefoane, laptopuri si televizoare LCD LED.

Am scris despre laptopuri de la Asus, Dell, Lenovo, Acer, Hp si alti producatori.

In materie de telefoane am scris schiar si despre aifon 4 🙂 de la mar care este un telefon de 100 milioane. Dar daca ai banul de ce sa nu-l dai altuia (sa nu i-l bagi altuia in buzunar).

In materie de tv-uri am scris despre televizoare LCD LED, adica de ultima generatie care au o luminozitate si claritate foarte buna, iar consumul de curent este redus.

Sa revin asupra blogului (blog nasul). Sper ca acest blog sa fie un etalon in blogosfera romaneasca, dar mai e nevoie de multa munca pentru a progresa. Dar, pe langa munca mea mai cred ca este nevoie si de mult feedback din partea cititorilor pentru ca numai asa pot sculpta blogul.

Scriu si despre orasul Lipova. Dar de ce? Ma gandesc si eu din cand in cand ca imi pierd timpul scriind desrpre Lipova, dar cate orase (localitati) nu se identifica cu Lipova?

In final revin spunand ca Blog Nasul, adica blogul de la adresa http://www.nasul.net este un blog general cu subiecte despre orasele Arad si Lipova, despre oameni politici din Romania, despre telefoane, laptopuri si advertoriale.

Desi pe site (sau blog) scriu si recenzii (reviewuri, pardon reviewuri) despre produse la moda (de fite) cum ar fi ultmele aparitii in materie de telefoane (iphone 4), laptopuri si televizoare LCD LED sper ca articolle sa nu para de duzina, ci de calitate.

Nasul este si un blog inspirat de Romania, deci nu are numai articole cu it sau ti, ci are si articole (subiecte) care sa-i faca (motiveze sau traga la raspundere) pe politicieni sa faca ce au promis in campaniile electorale.

About the Author

Nasul, blogger la nasul.net

Find More Pardon Ca Articles

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Digg this

Comments are closed.

Chickens Secondary Header
prettylink
728x90 header
Search the Site
music-legal
Script to Sales
Chicken Pens and Runs
film contracts
Application Selection
Manfreedkitchen